Toine Boelens

Oprichter YUTU Grow

Laatst bewerkt:  

January 11, 2024

January 11, 2024

Toine Boelens

Oprichter YUTU Grow

Van Suspect naar Prospect: De Reis van Effectieve Klantacquisitie

Perfecte Doelgroepdefinitie en 1e graad connecties

Waarom is het essentieel om je doelgroep perfect te kennen? Begrijp wie je huidige en potentiële klanten zijn. Hoeveel en welke LinkedIn-gebruikers zijn relevant voor jou? Het is cruciaal om te weten wie je potentiële klanten zijn en met wie je in verbinding moet blijven. Het doel is om digitaal contact te onderhouden en te leggen met alle betrokkenen in de markt en de juiste boodschap te sturen naar de beslissingsbevoegden. Onze hoogste prioriteit is het resultaatgericht beïnvloeden van het beslissingsproces van jouw klant.

Direct op het Scherm van je Beslissingsbevoegde

Hoe vergroot je je geloofwaardigheid en bereik je de juiste mensen? Zorg voor eerstegraads connecties met alle relevante stakeholders en bouw credibility op in je markt door rechtstreeks op het scherm van je beslissingsbevoegden te verschijnen. De kracht van herhaling is, naast de zwaartekracht, de impactvolste kracht waar iedere organisatie aan moet geloven. Zorg ervoor dat je merk dagelijks positief op het scherm van je klanten verschijnt. Neem een assertieve houding aan om relaties te laten groeien, maar vermijd opdringerigheid.

LinkedIn Leadgeneratie: Specialisatie is Key

Waarom is onze specialisatie in LinkedIn cruciaal? In tegenstelling tot bureaus die overal in beweren uit te blinken, blinkt YUTU Grow uit in LinkedIn. Vertrouw de organisaties die beweren uit te blinken in Facebook, Google, Instagram, Tiktok, en LinkedIn niet. Want een organisatie die geen specialisatie kiest, verliest. Dankzij onze diepgaande specialisatie en focus kunnen we successen garanderen op het belangrijkste B2B socialmediakanaal ter wereld! 

Sales Coaching voor Optimaal Resultaat

Waarom is directe sales coaching effectief? Voorkom koude sales door middel van krachtige automated sequences en externe sales coaching. Aangezien iedere salesprofessional blind is voor zijn eigen fouten zorgt Sales Consultancy  voor nieuwe inzichten en direct resultaat.  Onze gezamenlijke missie is om meer connecties, weergaven, reacties, shares, leads, prospects, high potentials en deals te realiseren in minder tijd. Het vergroten van conversieratio's in minder tijd, met behoud van kwaliteit en ondersteund door salespsychologie en automatisering, is een gegarandeerd recept voor succes.

Stralende Zichtbaarheid: De Sterren van jouw Organisatie

Hoe laat je je organisatie stralen op het scherm van beslissingsbevoegden? Door ervoor te zorgen dat jouw mensen direct opvallen bij de juiste personen, leg je de basis voor een nieuwe en loyale relatie. Laat op LinkedIn zien wie je bent, deel je waarden en laat zien waarom potentiële klanten direct met jou willen samenwerken. Dit persoonlijke aspect bouwt vertrouwen op, maakt effectieve communicatie mogelijk en positioneert je organisatie als een expert in de branche. Het is niet alleen netwerken; het is het menselijke gezicht achter je bedrijf tonen en deuren openen voor groei en succes.

Importeren van Nieuwe Contacten AVG-proof in je CRM

Waarom is een nauwkeurig en AVG-proof CRM-systeem belangrijk? Houd de motor van je organisatie, je CRM-systeem, draaiende door het tijdig en conform AVG aanvullen met nieuwe contacten. Vermijd langzame 'crashes' en houdt niet vast aan enkel het bestaande zakelijke netwerk maar blijf gefocust op groei.

Push en Pull Strateeg

Hoe blijf je continu zichtbaar en verbonden? Dagelijkse LinkedIn-posts van je medewerkers geven potentiële klanten een blik achter de schermen. Zorg ervoor dat iedereen die relevant is in de markt een eerstegraads connectie met je heeft. Stuur actief aan op het plannen van nieuwe Discovery calls met potentiële klanten zodat je nieuwe zaadjes blijft planten. Bied af en toe gratis items aan klanten aan om de drempel te verlagen. Alleen organisaties die voortdurend blijven zaaien, zullen uiteindelijk de vruchten van hun inspanningen kunnen plukken.

Over het gratis aanbieden van items gesproken: Ontdek de kracht van LinkedIn leadgeneratie met YUTU Grow en transformeer je zakelijke groei. Boek een discovery call met ons of vraag een gratis LinkedIn marktonderzoek aan.

geschreven door

January 11, 2024

Toine Boelens

LinkedIn Expert

YUTU robot

Neem De Leiding
Jij bent nodig om te groeien

Ontdek hoe je zelf opdrachtgevers kunt vinden via LinkedIn zonder advertentiekosten.